Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μοσχαράκι λεμονάτο με σπαγγέτι!

Το χαριτωμένο- γούτσου γούτσου μοσχαράκι δεν είναι καθόοοολου απαιτητικό! Θέλει μόνο ολιγόλεπτο πέρασμα από λαδοβουτυράκι για να πάρει χρώμα (αληθοφανές και ουχί solarium-like), λίγο σκόρδο για να δεις πόοοοσα αντέχει η καλή σου για χάρη σου, φρέσκο μαϊντανό (γιατί εξακολουθεί να πηγαίνει παντού και δεν έγινε "πρώην μαϊντανός" βλέπε Άδωνη), και κάτι ξινό! Αν είσαι στριφνός και όλα σου βρωμάνε κι όλα σου ξινίζουν βάλε ξύδι-μόνο αυτό σου πρέπει- διαφορετικά ρίξε λεμόνι! Κι όπως η κοιλιά σου είναι πλέον μία φέτα, κόψε και μια κομμάτα φέτα γιατί ταιριάζει μούρλια με το γούτσου γούτσου μοσχαράκι...τόσο πολύ ταιριάζουν που τα ζηλεύω και ψάχνω να βρω κι εγώ τη δική μου φέτα! Μμμμμμουουουου...καλή όρεξη dude!

Δεν υπάρχουν σχόλια: