Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΡΗ

Πλεονεκτήματα:
1. Την μασουλάς με την ησυχία σου χωρίς να σου δημιουργούν άγχος τα χέρια που πετάγονται μπροστά σου αρπάζοντας κι άλλη κι άλλη...
2. Ξέρεις ότι εκείνο το πιο λαχταριστό, το τελευταίο τελευταίο κομμάτι, θα περιμένει εσένα και μόνο εσένα!
3. Μπορείς να την βουτάς με τα χέρια και να γλύφεις τα δάχτυλά σου χωρίς μειδιάματα αποδοκιμασίας!
4. Την απολαμβάνεις με καραπαγωμένη μπύρα χωρίς να ανησυχείς για τον αέρα που μετά θα αποζητά να βγει απ' τον οισοφάγο σου!
5. Ξεκοιλιάζεσαι και πέφτεις για ύπνο ξερός σαν τούβλο χωρίς να χρειαστεί να βρεις προφάσεις "έχω πονοκέφαλο", "είμαι στα πρόθυρα εμφράγματος", κι άλλες παπαριές που η καλή σου δεν θα τις πίστευε και θα σου έκανε μούτρα (στην καλύτερη εκδοχή) ή θα σου μουρμούραγε ξεφτιλίκια όλη νύχτα (στη συνηθέστερη εκδοχή).
Μειονεκτήματα:
1. Δεν τρώει καμμιά μαζί σου ώστε να μπορέσεις ή να φανείς μεγαλόψυχος προσφέροντάς της το τελευταίο κομμάτι ή να αποδείξεις τη γουρουνιά σου με το απαγορευτικό "Μου αρέσεις όπως είσαι. Μην τρως άλλο!"
2. Η καραπαγωμένη μπύρα δεν θέλει σιωπηλές γουλιές αλλά χρειάζεται το "στην υγειά μας".
3. Αν η πίτσα δεν ήταν μπακούρικη, θα έτρωγες τη μισή, δεν θα έπεφτες στο κρεββάτι σαν τούβλο αλλά σαν πουλάκι και μπορεί εκείνη να σου έλεγε το "έχω πονοκέφαλο" μπορεί όμως και όχι!😉
Enjoy!
Y.Γ. Επειδή το πιτσόμπυρο θέλει τηλεόραση, μπορείς να δεις τα επεισόδια νούμερο 3564 και 3565 των Εξαρχείων, όπου κάποια παιδιά κρυμμένα σε κουκούλες, καθοδηγούμενα από κάποιους ενηλίκους, γνωστούς τοις πάσοι, παίζουν άσκοπο και αναποτελεσματικό πετρομπουκαλοπόλεμο με κάποια "στολισμένα" παιδιά με ζωώδη ένστικτα, καθοδηγούμενα από κάποιους εγκεφαλοκολλημένους γαλονάδες. Χαβαλές να γίνεται δηλαδή, για να 'χουν οι κάποιοι ενήλικες, οι γνωστοί τοις πάσοι, ότι "κάτι κάνουμε" για να συντηρούν τους οπαδούς τους και για να τους ελέγχουν ώστε να κάνουν μόνο μαλακιούλες κι όχι καμμιά σοβαρή εξέγερση, για να μπορούν τα "στολισμένα" παιδιά με τα ζωώδη ένστικτα να δικαιολογήσουν το μισθό τους, για να έχουν οι μουμουέδες άποψη και για να δηλώσουν την παρουσία τους με βλακώδεις δηλώσεις τα "σε διατεταγμένη υπηρεσία" κομματόσκυλα. Βολεύει πάααρα πολλούς τούτος ο χαβαλές dude!
Enjoy και αύξησε την τηλεθέαση μαζί με την αθηρωματική πλάκα στα στεφανιαία αγγεία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: