Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Ψαράκι με σως γιαουρτιού.

(Πάλι δεν είχα έτοιμο φαγητό και το στομάχι ΑΠΑΙΤΕΙ κάτι "εδώ και τώρα"):
Το λοιπόν, αφού σωτάρεις τα ψαροφιλετάκια σου, χαμήλωσε τη φωτιά (όχι τη φωτιά μέσα σου βρε), και σβήσε με μπόλικο άσπρο κρασί (όχι τη φωτιά μέσα σου ξαναλέω), ρίξε θυμάρι και δενδρολίβανο, ράντισε με φρέσκο άνηθο και...enjoy! 
Y.Γ.1 Η σως είναι γιαούρτι (δροσίζει και τη φωτιά μέσα σου) με ξέσμα λεμονιού, αλάτι και λίιιιιιιγη μαγιονέζα! Και επειδή λείπουν οι υδατάνθρακες από το γεύμα...άιντε βρε... χτύπα μια lux cola! Χαλάλι σου! 
Υ.Γ.2 Μόλις δοκίμασα και θέλω να αρχίσω να τραγουδάω "you raise me up", αλλά δε θα τραγουδήσω γιατί εκτός από τη γεύση μου, σέβομαι και τα υπόλοιπα αισθητήρια όργανά μου! Καλή σιέστα dudes!

Δεν υπάρχουν σχόλια: