Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σολωμός...κοκκινιστός!


Όπως αντιλαμβάνομαι, από τις (γυναικείες) αδικαιολόγητες αντιδράσεις έκπληξης στο γεγονός ότι μαγειρεύω, εσύ αρσενικέ dude δεν κάνεις τίποτα απολύτως εκτός, ίσως, πολύ αμφιβάλλω, από το να ψήνεις καμμιά μπριζόλα τις Κυριακές ή να συνομιλείς με τον ντελιβερά! Τσιγάρισε βρε μαμώτι σου το φιλέτο σολωμού ή όποιου άλλου ιχθύος θέλεις σε βουτυρόλαδο, ρίξε σκόρδο, ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα, ρίγανη, μαϊντανό κι αλατοπιπεροζαχαρίτσα, αναποδογύρισε το φιλέτο στη σάλτσα και σε δέκα λεπτά το φαγάκι σου είναι έτοιμο!
Υ.Γ.1 Για μέγιστη απόλαυση, φρόντισε την ώρα που τρως τα εμφανή λευκά κυβάκια σκόρδου να αναπολείς τις λευκές-ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου! Εγώ έβαλα και κρουτόνς γιατί θέλω να μου 'ρχεται και κάνα τραγανό αναμεταξύ της μαγευτικής κρεμώδους υφής του γεύματος. Να βάλεις κι εσύ! Η ζωή δεν είναι μόνο μαλακή και γεμάτη λευκές στιγμές αλλά έχει και τα σκληρά της, που με τον καιρό μαλακώνουν και τα καταπίνεις χωρίς να κινδυνεύεις να σπάσεις τα δόντια και τα μούτρα σου!
Y.Γ.2 Λατρεύω τον σολωμό! Αυτός είναι ο καλύτερος που έχω φάει ως σήμερα! Μανχατανέζοι σεφ...σας έφαγα λάχανο!😜
Υ.Γ.3 Εnjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια: