Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Με καύσωνα στην παραλία!!!

Στο σπίτι σου έχεις 30 βαθμούς (χωρίς κλιματιστικό), έχεις την μπανιέρα σου, το ψυγείο σου, τη βρύση σου, τη σκιά σου, τα φρούτα σου... αλλά γιατί να καθίσεις σπίτι σου βρε dude όταν στην παραλία έχει 40 βαθμούς, μια υποτυπώδη σκιά κάτω από μια ομπρέλα-θερμοκήπιο, έναν καφέ των 4 ευρώ, ένα μπουκαλάκι βραστό νερό κι έναν ήλιο που θα σε στεγνώσει αμέσως και θα αφήσει την αλμύρα να σε φαγουρίζει και το έγκαυμα να σε καίει;
Να γράψεις στα £@£@¥/@ σου τις οδηγίες για "αυτοπροστασία κατά τη διάρκεια του καύσωνα" και να στοιβαχτείς στην κοντινότερη παραλία, ώστε, αν μη τι άλλο, αν έχεις ωραίο ποπό, να διεκδικήσεις τα λίγα δευτερόλεπτα τηλεοπτικής διασημότητας που αναλογούν (στον ποπό σου)!
Μην ξεχάσεις να αφήσεις πίσω σου τα τενεκεδένια σου υπολείμματα, τις σακούλες από τις θερμόπληκτες τυροπιτομπουγάτζες σου και τις γόπες σου, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δηλώσεις "Paparas was here"! Άλλωστε δεν μπορείς να πάρεις τα σκουπίδια στο σπίτι σου, γιατί η ΠΟΕ-ΟΤΑ τα θέλει ΟΛΑ και τα θέλει ΤΩΡΑ και φαίνεται ότι τα θέλει και ΠΟΛΥ! Αααα...θα το ξεχνούσα...απαραίτητο κρίνεται να ντερλικώσεις τα παιδιά σου (προτού βουτήξουν στη θάλασσα) με εκείνους, τους must πλέον, λουκουμάδες που συνηθίζουν να ηλιοθεραπεύονται στο κεφάλι των πλανώδιων (χωρίς P.O.S. ωιμέ!)!!!
Καλή ...δροσιά να 'χεις μπρε κι αν σε πιάσει πονοκέφαλος και ναυτία να πας στα επείγοντα νοσοκομείου παίρνοντας μαζί σου νερό γιατί ίσως αύριο ο ΣΚΑΪ ανακοινώσει ότι τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε νερό!
Όμορφες, ΚΑΥΤΕΣ ημέρες να 'χουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: